Мер Нової Каховки зістрівся з відомими спортсменами Глібом Піскуновим та Юлією Кисельовою

За доброю традицією, яка не переривається в Новій Каховці протягом вже багатьох років, спортсменів, які завоювали високі нагороди на всеукраїнських і міжнародних турнірах, по приїзду в місто чекає теплий прийом і зустріч з мером міста Володимиром Коваленком.

Саме така - по-особливому тепла і привітна, відбулася в Новокаховській міській раді 17 серпня, повідомляє видання «НК Онлайн».

Про свої перемоги і планах на майбутнє розповідали переможець молодіжного чемпіонату Європи в Італії з метання молота Гліб Піскунов та бронзова призерка  Дефлімпіади-2017 у змаганнях з метання молота  Юлія Кисельова.

На зустрічі були присутні і наставники спортсменів Владиславом і Едуардом Піскуновими, почули привітання від мера Володимира. Коваленка, начальника у справах сім'ї, молоді та спорту Новокаховської міської ради Наталії Таран, дізнатися про те, чи планує місцева влада і надалі підтримувати і розвивати легку атлетику в Новій Каховці.

Володимир Коваленко подякував атлетів і їх наставників за працю, терпіння і наполегливість, за обраний нелегкий, але правильний життєвий шлях, за те, що завдяки їм про Нову Каховку знають у всьому світі. Міський голова особливо підкреслив: спорт, зокрема і легка атлетика, в місті завжди в пошані і місцева влада, наскільки дозволятимуть можливості, буде і далі докладати зусиль, щоб спортсмени Нової Каховки займалися в належних умовах, а за свою працю отримували заслужені подяку і матеріальне заохочення.

Що стосується останнього, то, за словами начальника відділу у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Наталії Таран, вже в цьому році міську стипендію, яку отримує Гліб, буде отримувати і Юлія. Також в планах на майбутнє: ремонт стадіону «Метальник», виділення коштів для виплати разових винагород спортсменам за високі досягнення.


Фото:

Нашi партнери