У Каховці відбувся чемпіонат України з баскетболу 3х3

13 серпня 2017 року в м. Каховці на відновленому комунальному спортивному майданчику (вул. Панкеєвська, 122)  відбулись змагання відкритої першості Каховки з баскетболу 3х3 серед чоловіків, які були відбірковим етапом чемпіонату України з баскетболу3х3 2017 року.

Змагання були організовані відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради спільно з КЗ «ДЮСШ» (відділ освіти) при підтримці Каховської міської ради, Федерації баскетболу України, Херсонської обласної федерації баскетболу, відділу культури Каховської міської ради, КП «Комунальне транспортне підприємство», КП «Каховський водоканал» та ОСББ «Мирний дім Каховка».

Спонсорську підтримку для нагородження переможців та призерів змагань надав вихованець відділення баскетболу Каховської ДЮСШ, гравець збірної команди України з баскетболу, майстер спорту міжнародного класу Артем Пустовий.

Путівку до фіналу чемпіонату України в Каховці виборювали 10 команд з Каховки, Нової Каховки, Херсона, Очакова та Одеси. На урочистій церемонії відкриття змагань учасників та вболівальників привітав Каховський міський голова Андрій Дяченко.

На попередньому етапі турніру команди були розподілені на дві групи по 5 команд, в яких вони зіграли між собою за коловою системою. По чотири кращі команди з кожної групи вийшли до серії «плей-офф», в якій команда, що програвала, припиняла участь у турнірі.

У матчі за третє місце команда «Нова Каховка» впевнено здолала суперників з команди «СНГ» (Херсон) - 21:8.

А перемогу в чемпіонаті здобула досвідчена одеська команда «Лінивці», яка не залишила шансів на перемогу команді «Тачанка» (Каховка) - 21:13.

 Команда-переможець та команди призери були нагороджені почесними кубками, медалями, дипломами та цінними призами від організаторів і спонсорів. Всі команди-учасниці отримали пам’ятні медалі від організаторів.

Кращим гравцем змагань (MVP) було визнано Євгена Ткаченко («Лінивці» Одеса).

У конкурсі на краще виконання триочкових кидків переміг Антон Педченко з команди «Максим Антонович» (Нова Каховка), якого було відзначено почесним кубком. 


Фото:

Нашi партнери