Коли запрацює басейн у загальноосвітній школі № 46?

Триває реконструкція будівлі басейну дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки №4, повідомляє управління освіти Херсонської міської ради.
Почати свою повноцінну роботу басейн зможе у листопаді цього року, принаймні так завірили підрядчики мера міста Володимира Миколаенка, начальника управління освіти Юрія Ніконова та в. о. обов’язки директора департаменту ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу ОДА Віктора Рассолова, які 18 серпня побували з робочим візитом на території загальноосвітнього закладу №46.

Виконавці будівельно-ремонтних робіт повідомили, що затримка реконструкції сталася через проблему із виділенням коштів з бюджету міста. «Так, фінансування з держбюджету є, а ось із місцевим затримка, - пояснив Віктор Рассолов – тому що ті  кошти, які були виділені міською радою, не провели через облраду. Але усі ці питання вже узгодженні з головою ОДА, фінансування відновлено, тому не має ніяких перешкод для подальшої роботи».

Отже, тепер будемо чекати на виконання поставлених самими ж  підрядчиками строків, а це 1 листопада 2017 року.  Мер міста Володимир Миколаенко висловив свої сподівання що, цієї дати до спортивного закладу  ввійдуть діти на тренування, а не будівельники на роботу.


Фото:

Нашi партнери