Вболіваємо за наших, херсонців!

У складі олімпійської збірної України  10 спортсменів, які представляють Херсон і Херсонську область. У суботу 28 липня  херсонські спортсмени почнуть боротися за олімпійське золото.

Наші надії і день виступу на змаганнях Ігор:
 Дар'я Тихова (кульова стрільба)  - учасниця XXIX Олімпійських ігор 2008 року  у Пекіні – перший старт 28 липня - пневматична гвинтівка, другий старт    4 серпня – гвинтівка (50 метрів).
Андрій Приведа  і  Олександр Коновалюк (академічне веслування, вісімка) - дебютанти Олімпійських ігор - перший старт 28 липня
Дмитро Міхай  і Артем Морозов  (академічне веслування, четвірка парна) - дебютанти Олімпійських ігор – перший старт 28 липня.
Павло Іщенко (бокс, вагова категорія до 56 кг) – дебютант Олімпійських ігор – перший старт 28 липня.
Ярослав Жмуденко
(настільний теніс) – дебютант Олімпійських ігор – перший старт 28 липня.
Юрій Нікітін
(стрибки на батуті) – олімпійський чемпіон 2004 року в Афінах XXVIII Олімпійські ігри, учасник XXIX Олімпійських іграх у Пекіні – перший старт 3 серпня.
Андрій Проценко
(легка атлетика, стрибки у висоту) – дебютант Олімпійських ігор – перший старт 5 серпня.
Ірина Новожилова ( легка атлетика, метання молоту) – дебютантка Олімпійських ігор – перший старт 8 серпня.

Ще дві спортсменки, які народилися в Херсонській області але представляють інші області, виступатимуть на ХХХ Олімпійських іграх у Лондоні: олімпійська чемпіонка ХХІХ Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні  Інна Осипенко-Радомська (веслування на байдарці-одиночці)  і  Наталя Пигида (легка атлетка).

З повним розкладом Олімпіади за участю українських спортсменів ви можете ознайомитися на офіційному сайті НОК у розділі «Розклад змагань» або за посиланням http://www.noc-ukr.org/london-2012/about-games/schedules/.


Фото:

Нашi партнери