Підняття Державного прапору України та прапора Національного олімпійського комітету України з нагоди відкриття ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні

27 липня  біля Дошки пошани  спортивної слави Херсонщини м. Херсона  (ріг вулиць Перекопської та Миру) відбулася урочиста церемонія підняття Державного прапору України та прапора Національного олімпійського комітету України з нагоди відкриття ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні.

На заході були присутні почесні гості: перший заступник голови обласної державної  адміністрації-керівник апарату  В’ячеслав Білий, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олег Кравець, заступник голови обласного відділення  Національного олімпійського комітету України Сергій Кірсанов, тренери і спеціалісти  фізкультурно-спортивних організацій області, вихованці дитячо-юнацьких спортивних закладів міста, учні  Херсонського вищого училища фізичної культури, ветерани  і шанувальники спорту.
 
З привітальним словом до присутніх звернувся  перший заступник голови обласної державної  адміністрації-керівник апарату  В’ячеслав Білий, який побажав херсонським спортсменам – членам олімпійської збірної команди України успішно виступити  на Олімпійських іграх у Лондоні, а херсонцям – вболівати за них. Він вручив Почесну грамоту  голови обласної державної адміністрації за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю у сфері фізичної культури і спорту, тренеру з вільної боротьби Олександру  Гіліну.

Заступник голови обласного відділення НОК України, срібний  призер літніх Олімпійських  ігор  1988 року в  Сеулі з веслування на байдарках і каное Сергій Кірсанов зачитав звернення президента НОК України Сергія Бубки. З нагоди відкриття ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні. 

З вітальним словом до присутніх звернулася член збірної команди України з веслування академічного, багаторазова переможниця та призерка чемпіонатів України Діана Димченко, яка вручила першому заступнику голови облдержадміністрації В’ячеславу Білому талісман Національної олімпійської команди України  Олімпійське лелеченя.

Державний прапор України та прапор Національного Олімпійського комітету України з нагоди відкриття ХХХ літніх Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні підняли заслужені майстри  спорту СРСР з академічного веслування, срібні призери Олімпійських ігор 1988 року - Павло Гурковський та Микола Комаров.

По закінченню заходу всі бажаючи мали можливість сфотографуватися біля дошки пошани спортивної слави Херсонщини.


Фотозвіт свята у розділі "Фотогалерея" 


Фото:

Нашi партнери