Оліипіада-2012. День за днем. Виступи херсонців

Академічне веслування.   Наші  Дмитро Міхай та Артем Морозов пробилася до півфіналу академічного веслування у втішному заїзді олімпійського турніру.
Українські веслувальники у першому втішному заїзді фінішували з другим результатом слідом за австралійським екіпажем – 6.30,19.
У вівторок, 31 липня, на українських спортсменів чекає півфінал проти суперників з Австралії, Аргентини, Італії, Німеччини та Нової Зеландії.

Вісімка  з рульовим (Антон Холязніков, Віктор Гребенніков, Іван Тимко, Артем Мороз, Андрій Приведа, Валентин Клецькой, Олег Ликов, Сергій Чиканов та Олександр Коновалюк) фінішувала останньою в своєму заїзді. 30 липня  екіпаж вийшов на старт втішного раунду, результат - 6 місце .

Стрільба кульова. Херсонка Дар’я Тихова  показала 23 результат, набравши 394 очок Їй не вистачило 3 очок щоб вийти до олімпійського фіналу стрільби з пневматичної гвинтівки. Щільність показаних результатів настільки висока, що в попередньому раунді змагань одразу п'ять спортсменок посіли п'яте місце.  Наступний старт  Дар’ї -  4 серпня.  Вболіваємо!!! 

Бокс. Серед боксерської дружини першим на олімпійський ринг вийшов Павло Іщенко (56 кг). Початок двобою проти американця Джозефа Діаза пройшов за абсолютно рівної боротьби. Спортсмени багато уваги приділяли захисним діям та активно «вистрілювали» контратаками з середньої дистанції. Під завершення стартового раунду рефері зафіксували мінімальну перевагу американця з рахунком 4:3. У другому раунді американець не тільки закріпити перевагу, а й вийти уперед. У фінальному раунді Павло будь-що намагався виправити становище, але у підсумку американський боксер виграв третій раунд та здобув підсумкову перемогу 19:9. Незважаючи на поразку, Павлу Іщенко вдалося показати змістовний та цікавий бокс.

Настільній теніс. Ярослав Жмуденко не зміг обіграти Омара Ассару з Єгипту – 1:4.

Підсумкова таблиця. Після другого дня Олімпіади, у якому розігрувалися медалі, лідерство в медальному заліку втримує Китай (12 медалей, 6 золотих). Американці вийшли на друге місце (11 медалей,  3 золоті), італійки завдяки повному комплекту медалей у жіночій рапірі втримують третє місце (7 медалей, 2 золоті)..
Ще один з головних фаворитів - Росія - із чотирма медалями (1 золота) поки йде на 12 місці.
Україна
після двох "медальних" днів Олімпіади завоювала одну нагороду - "бронзу" у кульової стрільби і із пневматичного пістолета  посідає 29 місце.


Фото:

Нашi партнери