У Херсоні відбувся волейбольний турнір серед дівчат

У Дніпровському районі м. Херсона  до Дня міста вирували волейбольні пристрасті – за звання найкращих змагалися команди загальноосвітніх навчальних закладів Дніпровського району. Волейбольний турнір «DNIPRO BALL – 2017»,  організований виконавчим комітетом Дніпровської районної у м. Херсоні ради за ініціативи та  підтримки депутата районної ради Олега Баркаренка, зібрав найспритніших та найактивніших дівчат, які завзято та професійно виборювали звання найкращих волейболісток  загальноосвітніх закладів Дніпровського району міста, повідомляє прес-служба виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради
 .
У змаганнях взяли участь команди 5 шкіл: №№ 12, 18, 36, 37, 52. Переможців визначали у запеклих, напружених іграх. За дівчат вболівали однокласники, але у спорті без дружньої підтримки нікуди, тож дівчата з різних команд підтримували одна одну. І вдалі, і невдачі передачі - вболівальники зустрічали оплесками підтримки, а тренери хвилювалися за своїх підопічних.

Тож волейбольний турнір визначив своїх переможців. Перше місце здобула команда ЗНЗ №52, на другому місці, з невеликим відривом в 1 очко, – команда ЗНЗ №18, на третьому місці - команда ЗНЗ № 36.

Всі учасники були нагороджені медалями відповідного ґатунку, отримали спеціальні ексклюзивні дипломи турніру, а також гарні волейбольні м’ячі для подальшого вдосконалення спортивної майстерності. Неперевершені емоції і запал, можливість випробувати свої спортивні таланти, а ще провести вільний час разом з друзями – це все «DNIPRO BALL – 2017».

Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює вдячність за підтримку в організації та проведенні турніру: управлінню освіти Херсонської міської ради,  адміністрації НВК№48 за надання спортивного залу для проведення турніру, КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Лучанського» за медичний супровід змагань, а також філії НТКУ Херсонської регіональної дирекції «Скіфія» за інформаційний супровід волейбольного турніру.
Особливу вдячність висловлюємо адміністраціям та викладачам фізичної культури ЗОШ №№ 12, 18, 52, 36, 37 за активну участь у волейбольному турнірі «DNIPRO BALL – 2017», небайдуже ставлення до своєї справи та спортивне виховання учнівської молоді!


Фото:

Нашi партнери