У Новокаховській школі №3 досягають успіху разом зі спортом

Другий тиждень нового навчального року в Новокаховській ЗОШ №3 розпочався ранковою зарядкою, яку приурочили до Дня фізичної культури та спорту.  11 вересня в навчальному закладі також було проведені змагання з волейболу та піонерболу, спортивні естафети, рухливі ігри (вчителі фізичної культури М. Санін, О.Василькова).

Учні 7-х класів (класні керівники  О. Іщенко,  М. Коршунова) здійснили екскурсію до стадіону «Енергія», де зустрілися з чемпіоном ІІ Юнацьких Олімпійських ігор з метання молоту Глібом Піскуновим. Під час зустрічі дітям презентували тренування спортсменів з даного виду спорту. Школярі у невимушеній атмосфері поспілкувалися з чемпіоном та його наставником, а також спробували свої сили, тримаючи в руках спортивне знаряддя. Деякі з них зацікавилися цим спортом і вирішили поміркувати над тим, аби займатися ним серйозно.

Для вихованців групи продовженого дня, які є учнями двох перших пілотних класів по впровадженню нових Держстандартів початкової загальної середньої освіти, керівник гуртка М.Воропай провела цікаві заняття зі степ-аеробіки. Така форма занять зацікавила також учнів середніх та старших класів, тому впродовж навчального року ця інтенсивна ритмічна аеробіка буде проводитись і для них.

Колектив ЗОШ №3 закликав громаду міста Нової Каховки долучатися до участі у міському Тижні Олімпійського спорту: « Повірте у власні сили! Неможливе можливо. Почніть вже сьогодні з ранкової гімнастики, занять фізкультурою чи спортом! Нехай ці тренування стануть вашим способом життя.  І ви обов’язково досягнете успіху!»


Фото:

Нашi партнери