Студенти ХДУ - Херсону!

Щорічно у вересні Херсонський державний університет долучається до святкових заходів, присвячених Дню міста. Тож і цей рік не став виключенням, і студенти та викладачі навчального закладу привітали Херсон, його мешканців та гостей з 239-ю річницею від дня заснування рідного міста!

16 вересня відбувся фестиваль «Спортивна молодь – майбутнє держави!». Організаторами заходу виступив факультет фізичного виховання та спорту ХДУ.

Відкриваючи фестиваль, присутніх привітав ректор ХДУ Василь Стратонов. Він зазначив, що молодь навчального закладу не тільки гарно навчається, а ще й спортивна, творча та креативна. Також Василь Миколайович привітав херсонців зі святом та побажав гарного настрою, миру, здоров’я та злагоди. До привітань долучився декан факультету фізичного вихованняя та спорту  Борис Кедровський.

Організатори підготували для херсонців насичену програму, до якої увійшли спортивні, вокальні й хореографічні номери.

У межах фестивалю відбулися майстер-класи з Kangoo Jumps, єдиноборств (бокс, айкідо, рукопашний бій, карате), сквошу, веслування. Також всі охочі мали змогу долучитися до змагань з кросфіту, воркауту, стрітболу, важкої атлетики та гри у баскетбол на імпровізованому баскетбольному майданчику.

У ході фестивалю діяла дитяча спортивна зона від «Jump Park», де проходили рухливі ігри для малечі та велика «настільна» гра зі спортивними завданнями, різноманітними конкурсами.

Варто зазначити, що підтримку у проведенні фестивалю надали всі факультети ХДУ. Протягом заходу вони радували публіку своїми творчими здобутками та дарували святковий настрій навіть тим, хто просто проходив повз сцену перед ККЗ «Ювілейний». А також надавали інформацію про навчання у ХДУ, заняття у спортивних секціях тощо.

Джерело:Прес-служба ХДУ


Фото:

Нашi партнери