Брати Бойки – призери відкритого Кубку Києва з пляжного волейболу


З 8 по 20 вересня  у столиці України Києві  на кортах Free Gen Bech Club (парк Дружби народів)  відбувся традиційний щорічний відкритий Кубок Києва з пляжного волейболу, присвячений пам’яті тренера Ю. Г. Затворницького. Змагання проводилися серед юнаків та дівчат у трьох вікових категоріях(до 14, 16, 18 років)  і зібрали понад 180 команд з різних регіонів Україн: Київ, Оріхів, Харків, Стрий, Рівне, Олешки, Ужгород, Первомайський, Чернігів, Херсон, Кропивницький, Нова Каховка, Українка, Червоноград, Чорноморськ, Нива Трудова, Новий Калинів, Чулаківка, Деражня, Одеса, Житомир, Запоріжжя, Миколаїв, Роздільна, Лозова, Прилуки, Немішаєве, Ірпінь, Львів, Дніпро, Вінниця, Врадіївка, Квасилів, Чортків, Біла Церква, Олександрівка, , а також спортсменів з Молдови та Білорусі.

Це є абсолютно найбільший за кількістю команд турнір в Україні. Було зіграно 346 матчів, які проводились одночасно на 12 майданчиках. 

Нову Каховку на цьому турнірі представляли 6 команд вихованців дитячо-юнацької спортивної школи Новокаховської міської ради.

Як повідомив «НК online» директор ДЮСШ Петро Бойко, його підопічний, чемпіон України Євгеній Бойко показав найкращий результат серед юнаків U-14. У парі з херсонцем Данилом Крамаренком він впевнено завоював «золото». До речі, Євгеній нині став триразовим володарем цього Кубку.

«Гарно виступила пара Олександр Бойко — Олексій Бублик (Чернігівська область) серед юнаків U-.16 У них була важка півфінальна гра. І зовсім трохи їм не вистачило снаги до омріяної перемоги — вони треті, — розповів Петро Анатолійович. — Турнір відбувся на території парку Дружби народів, де спеціально обладнали дуже гарні та зручні майданчики. Порадували організація, теплий та щирий прийом учасників. Одним словом, дітям поїздка дуже сподобалась та запам’яталась. Щороку новокаховчани залюбки беруть участь у даних змаганнях. На урочистій церемонії закриття переможців нагородили кубками, медалями, дипломами. Володарі золотих нагород отримали волейбольні м’ячі. Усім гравцям, які посіли з 1 до 16 місця, також подарували фірмові майки для занять пляжним волейболом».

Слід  відзначити також, що у змаганнях брали участь наймолодші вихованці ДЮСШ — волейболісти Аня та Мишко Бойки. І це навіть не дебют, оскільки маленькі та завзяті спортсмени у свої 8 років вже виступали на чемпіонатах України, повідомляє НК Онлайн.


Фото:

Нашi партнери