Свято спорту та здоров’я у Високопіллі


Фізкультура і спорт – це гармонійний розвиток людини, її здоров’я та змістовне дозвілля. День фізичної культури та спорту - це свято мужніх, сильних, вольових людей, які живуть спортом і вбачають у ньому все своє буття.

15 вересня на центральному футбольному полі селища Високопілля за ініціативи відділу культури, молоді та спорту, освіти Високопільської районної державної адміністрації відбулися районні змагання з футболу «Шкіряний м’яч» та спортивне багатоборство серед збірних команд дівчат та юнаків навчальних закладів з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту.

Захід розпочато було урочистою лінійкою за участю голови районної державної адміністрації Сергія Старуха, начальника відділу культури, молоді та спорту районної державної адміністрації Вікторії Коперко, голови громадської організації «Високопільське районне ФСТ «Колос» Анатолія Ляшенка.
Головою районної державної адміністрації вручено грамоти кращим спортсменам району, вчителям фізичної культури, тренерам районної дитячо-юнацької спортивної школи, ветеранам спортивного руху.

У змаганнях з футболу «Шкіряний м’яч» (2005-2007 роки народження) взяли  участь 6 команд загальноосвітніх шкіл, у спортивному багатоборстві – 7 команд юнаків та 6 команд дівчат. Футбольні баталії закінчилися перемогою юних спортсменів із комунального закладу «Архангельська ЗОШ І-ІІІ ступенів».
У спортивному багатоборстві серед юнаків найсильнішою була команда із ОЗ «Орлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів», у дівчат перемогу святкувала збірна КЗ «Високопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів».


Фото:

Нашi партнери