«Марафон здорових звичок» у Херсонському вищему професійному комерційнрму училищі.


Виховання здорового учня, охорона здоров’я людини – основні проблеми всіх часів.  Розуміння проблеми збереження власного здоров’я повинно формуватися  з дитинства. Кожний  повинен розуміти, що майбутнє країни – за здоровими поколіннями, бо тільки фізично і морально здорова людина здатна творити і приносити користь іншим людям. Саме ці питання є основою концепції фізичного виховання учнів в ДНЗ «Херсонське вище професійне комерційне училище». 

З 14 вересня по 21 вересня в училищі проводиться Тиждень здоров’я, який розпочався загально училищним святом  «День здоров'я».  На захід зібрались 13 груп перших курсів училища. У програмі свята були спортивні ігри та веселі конкурси, учні виборювали першість у змаганнях з підтягування на турніку, естафеті з м’ячем, бігу зі зв’язаними ногами.  

Свою спритність учні показали у  змаганнях з «ловлі риби». Цікаво пройшли  конкурси з флешмобу та організації здорового, корисного сніданку, до яких учні мали підготуватися заздалегідь. Для того, щоб учні цей відпочинок провели із користю, ближче познайомились один з одним, їм було запропоновано скласти візуальний портрет своєї групи під  назвою «Звірі на галявині». 

Завершилась конкурсна програма традиційним виконанням Гімну училища. Переможці отримали грамоти та солодкі призи. Після спортивної програми учні мали можливість насолодитися прекрасною погодою та чудовим відпочинком на березі Дніпра, повідомляє управління освіти Херсонської міської ради.


Фото:

Нашi партнери