Президент ФІСУ привітав українських студентів з Міжнародним днем студентського спорту


Членам FISU
Від:  Олега Матицина, президента ФІСУ

Любі друзі,

Я знаю, що у всьому світі, багато хто з вас готувався до святкування Міжнародного дня студентського спорту. І я хочу, щоб ви знали, що ваші зусилля високо оцінені ФІСУ.

Нещодавно, ми завершили літню Універсіаду 2017 року в м.Тайбей, це був найбільший комплексний захід цьогоріч, який вимагав величезних зусиль всієї міжнародної спортивної студентської спільноти.

Варто зазначити, що  Міжнародний день студентського спорту має такий же важливий потенціал. Ми хочемо переконатися, що кожен студент ознайомлюється зі спортивними цінностями, має можливість та заохочення вести здоровий спосіб життя.

Заходи, присвячені  Міжнародному дню студентського спорту, привернуть увагу до ролі спорту у всіх університетських містечках і для всіх. Вони покажуть, що здоровий спортивний спосіб життя має бути справжнім, а не лише зарезервованим для меншості.

Ці заходи йдуть прямо до серця місії ФІСУ, вони спрямовані на здоров'я і благополуччя студентів і допомагають їм стати лідерами завдяки досвіду здобутому в студентському спорті.

Один із найкращих способів досягти цього - переконатися, що всі ми поділяємо наш досвід. Можливо, ви вже отримали вітальне відео з FISU.
Будь ласка, використовуйте його для поширення інформації про Міжнародний день студентського спорту.
Будь ласка, використовуйте хештег # IDUS2017, щоб ми могли бачити, що ви робили у цей день.
Ми з нетерпінням чекаємо побачити, як ви будете святкувати цей день у вашій країні, і бажаємо вам усього найкращого у вашій діяльності!

Щиро Ваш,

Олег Матицин, президент ФІСУ.


Прес-служба Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.


Фото:

Нашi партнери