Учні новокаховської школи №7 зустрілись з видатною спортсменкою


Днями у ЗОШ №7 (директор Л. Грішагіна) відбулась цікава зустріч. Учням випала унікальна нагода  поспілкуватися з людиною, для якої спорт є улюбленим заняттям та невід’ємною частиною життя, про чиї спортивні  здобутки знають як в Україні, так і далеко за її межами. 

 В гості до школярів завітала Мадонна Баранова –  заслужений майстер спорту України з таеквон-до, чемпіонка  України з кікбоксингу  WRKA у трьох видах програми (Харків), срібна призерка ХІ чемпіонату світу у командному заліку за техніку силового розбивання, бронзова –  за спецтехніку і командний спаринг,  срібна призерка у командному заліку чемпіонату Європи з кікбоксингу  у спарингу (до 45 кг) та у спецтехніці,  бронзова призерка ХХVІІ чемпіонату світу  з тхеквон-до ІТF серед дорослих  у складі жіночої збірної України у спаррингу (Пхеньян). У  2011 році Мадонна Баранова визнана кращою спортсменкою Херсонщини з неолімійських видів спорту за підсумками спортивного року.

На сьогодні Мадонна Баранова –  віце-президент клубу «Хваранг-До» (м. Нова Каховка) та старший тренер національної категорії клубу у складі Новокаховської міської  федерації таеквон-до ITF).
Мадонна Миколаївна охоче поділилася досвідом зі школярами, розповіла про своїх вихованців, серед яких і учні  школи № 7, які також  досягли значних успіхів у спорті.

Це: Плаксін Олександр – кандидат в майстри спорту, багаторазовий чемпіон України, Кубка України, призер чемпіонату  Європи, чемпіон Кубку світу, володар чорного поясу ( I дан), Кучерявий Микола– багаторазовий чемпіон України, Кубку України,  чемпіон Європи, чемпіон Кубку світу, володар чорного поясу (I дан),  кращий  учень  2017 року, Бедимський Олександр – багаторазовий чемпіон України, Кубку України, чемпіон Кубку світу, Надеєв Владислав –чемпіон України, срібний призер Кубку світу,Скачкова Анастасія -  чемпіонка України, Кубку України , призерка  чемпіонату Європи, чемпіонка  Кубку світу, володарка чорного поясу (I дан),  ращий учень 2016 року, випускниця ЗОШ №7.
 
Діти залишилися задоволеними   живим спілкуванням з видатною людиною, просили Мадонну Миколаївну приходити частіше. У залі не залишилося байдужих до зустрічі, яка, на жаль, завершилась швидко.  Всі обіцяли займатися спортом та піклуватися про своє здоров’я.  І вчителі, і учні, сподіваються, що спілкування з видатними спортсменами нашого краю стане доброю традицією школи №7, повідомляє НК Онлайн.


Фото:

Нашi партнери