Відкритий чемпіонат області серед чоловіків і жінок з шашок-64


16-17 вересня у приміщенні Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи  з шахів і шашок пройшов відкритий чемпіонат області серед чоловіків і жінок з шашок-64 (блискавична та швидка гра). У змаганнях взяли участь 20 спортсменів з м. Херсона та Миколаєва.

Змагання проводилися за швейцарською системою у 7 турів, контроль часу – 5 хвилин+10 секунд за кожен хід (швидка гра) та 3 хвилини + 2 секунди за кожен хід (блискавична гра). Змагання є відбірковими до чемпіонату України зі швидкої та блискавичної гри. 

 У блискавичній грі перше місце с результатом 13 очок з 14 можливих зайняв кандидат в майстри спорту з Херсона Кирило Полєвщиков, на другому місці - майстер спорту України з Миколаїва Сергій Звонілов (10 очок), третій – кандидат в майстри спорту з Херсона Юрій Ніценко (10 очок).

Першою серед жінок стала Єлизавета Осіпова із  Миколаєва (10 очок ), друга - Ксенія Яремчук (8 очок), третя – Аліна Зелінська (7 очок).

У швидкій грі у трійці призерів - кандидати в майстри спорту з м.Херсона:  1 місце - Леонід Берніков (12 очок з 14 можливих), 2 місце – Юрій Ніценко (11 очок), 3 місце  - Андрій Юрковський (10 очок).

Серед жінок кращою була майстер спорту України міжнародного класу Альона Максимова (8 очок), друга – Дарина Скороход (7 очок), третя – Ксенія Яремчук (6 очок), усі представляють м.Херсон.


Фото:

Нашi партнери