У Виноградові відбулася «Виноградівська битва-2017» з кіокушин-карате серед юнаків


17 вересня в с. Виноградово (Олешківські район) відбувся відкритий чемпіонат Херсонської області з кіокушин-карате серед юнаків (за версією WKB) –«Виноградівська битва-2017».

У турнірі взяли  участь 230 спортсменів зі всіх куточків Херсонської області, Ужгорода та Кам'янського (колишній Дніпродзержинськ).

Поєдинки були більш ніж запеклими, адже цей чемпіонат є перепусткою на майбутній чемпіонат Європи, який відбудеться в республіці Польща.

Перше місце в загальнокомандному заліку посіли новокаховські каратисти (тренер Олег Жиров), : які завоювали 8 - перших, 7 - других і 4-  третіх місця.
Крім того, новокаховчанин Михайло Драган за рішенням суддів отримав кубок за кращу техніку на татамі.

Іванівський район на змаганнях представляла команда із 9 каратистів під керівництвом Ігоря Брагінця у складі: Анастасьєва Андрія, Мельника Кирила, Стратулата Глібаа, Дулі Микити, Дулі Дениса, Терьошина Дмитра, Калинича Олександра та Пшапіровського Олександра.

За результатами турніру іванівці здобули одне срібло (Терьошин Дмитро) та одне золото (Андрій Анастасьєв). До речі, Андрій Анастасьєв став  шестиразовим чемпіоном  Херсонської області.


Фото:

Нашi партнери