Підсумки шостого дня змагань. Україна в олімпійському рейтингу станом на ранок 2 серпня

Станом на 2 серпня 2012 року українська олімпійська збірна займає 13  позицію в медальному рейтингу країн-учасниць. Наші спортсмени вже здобули дві золоті та чотири бронзові медалі на Олімпіаді в Лондоні.  Олена Костевич завоювала на Олімпіаді в Лондоні свою другу бронзову медаль у стрільбі з малокаліберного пістолета на 25м, а Ольга Харлан  - у фехтування (шабля).
 
Не змогли успішно подолати перший раунд змагань наші плавці. Макисм Шемберєв на 200 м комплексом у своєму запливі фінішував другим – 2.03,40, та в підсумку це – 33 позиція.
Ганна Дзеркаль в тому ж виді програми першою доторкнулася до бортика в своєму запливі – 2.27,09. І як же прикро, що зупинилася вона на 17 сходинці – за крок до півфіналу. 0,15 секунди завадили їй. Олександр Ісаков на тій же дистанції на спині теж проплив повз півфінал – 2.00,78 – 30 місце.
Жіноча естафета 4х200 м (Дарина Зевіна, Ганна Дзеркаль, Дарина Степанюк, Ірина Главник), яка за тиждень до Ігор отримала путівку в Лондон, посіла 15 місце – 8.12,67.
Дзюдоїста Наталія Смаль (вагова категорія до 70 кг), як і її колеги по чоловічій збірній, не змогла втрутитися в боротьбу за медаль. Іспанка Сесілія Бланко стала для неї непрохідним бар'єром. Українка отримала від судді два попередження, що для суперниці перетворилася на мінімальну оцінку, а потім Наталія пропустила атаку на «ваза-арі».
Лучниця Лідія Січенікова, на жаль, теж не здолала перше коло індивідуального раунду змагань. Вона поступилася білорусці Катерині Тімофєєвій – 5:6.

НОК України http://www.noc-ukr.org/


Фото:

Нашi партнери