Сьогодні українці боротимуться у восьми видах олімпійської програми

Сьомий день ХХХ Олімпіади в Лондоні визначить переможців і призерів Ігор-2012 у 22 видах олімпійської програми. Українці візьмуть участь у розіграші восьми комплектів нагород, повідомляє "Укрінформ".

За медалі боротимуться представники кульової стрільби Артур Айвазян, Сергій Куліш (обидва - малокаліберна гвинтівка на 50 метрів) та Роман Бондарук (малокаліберний пістолет, швидкісна стрільба на 25 метрів), батутист Юрій Нікітін, Любов Шуліка - в персьюті на велотреку, дзюдоїсти Станіслав Бондаренко (понад 100 кг) і Ірина Кіндзерська (понад 78 кг), легкоатлетка Ольга Скрипак (10 000 метрів), а також Маркіян Івашко і Віктор Рубан - в індивідуальному турнірі лучників.

Не буде українців у плаванні на 200 м на спині і 800 метрів кролем у жінок, на 100 метрів баттерфляєм і 50 метрів кролем у чоловіків; у бадмінтоні (мікст); у важкій атлетиці (85 кг - чоловіки, 75 кг - жінки); у чотирьох видах академічного веслування (одиночка, четвірка парна, двійка без рульового - у чоловіків та двійка парна - у жінок), а також у чоловічій командній гонці переслідування на велотреку.

Без участі "синьо-жовтих" пройдуть також фінальні змагання з фехтування (командна першість серед шаблістів) і штовхання ядра (чоловіки).

За шість днів у британській столиці розіграно вже 91 із 302-х комплектів олімпійських медалей. Всі переможці і призери Ігор-2012 визначаться до 12 серпня.

Джерело: http://gazeta.ua/articles/olympiad-2012/_sogodni-ukrajinci-borotimutsya-u-vosmi-vidah-olimpijskoji-programi/448992">Gazeta.ua>


Фото:

Нашi партнери