Верхньорогачицькі баскетболістки готуються до чемпіонату України серед команд ВЮБЛ

Разом з початком навчального року стартував і сезон Дитячо-юнацької баскетбольної ліги. Верхньорогачицький район на рівні області та держави представляє команда ДЮСШ «Таврійська Зірка», яку тренують тренер-викладач ДЮСШ В.Лісничий та почесний тренер всіх часів команди  С. Земба.

Наполеглива тренерська праця С. Земби та В.Лісничого з командою в період літніх канікул показала свої перші результати у новому сезоні чемпіонату України з баскетболу 2017/2018 року.

Завітавши до Нової Каховки, команда «Таврійська Зірка» в рамках товариської зустрічі 24 вересня у приміщенні Новокаховської СШ №1 здобула перемогу над командою Великої Білозерки та у фіналі отримала перемогу над збірною господарів поля, виборовши перше місце.

Подібна ситуація склалася 30 вересня у місті Гола Пристань, куди юних спортсменок запросили для участі у баскетбольному турнірі, присвяченому Дню міста Гола Пристань. Баскетболістки в першій грі перемогли команду міста Миколаїв, яка також є учасником чемпіонату ВЮБЛ. У фіналі верхньорогачицькі дівчата з великим розривом очок перемогли команду Голої Пристані «Чемпіон» і отримали медалі та кубок міськради за перше місце.

Вже другий турнір поспіль найбільше закинутих м’ячів на рахунку Валерії Куценко з другої п’ятірки команди. Найкраща результативність передач присутня також у другій п’ятірці у союзі Юлії Передерій, Валерії Ігнатенко, Валерії Куценко.
У першій п’ятірці активно працює тандем капітана Діани Буфан, Валерії Ничик, Тетяни Горінової. Серед закинутих м’ячів поміж собою активно конкурують Діана Буфан та Тетяна Горінова, їх впевнено наздоганяє Валерія Ничик. Підвищують свій рівень також й інші члени команди.

Тож давайте побажаємо верхньорогачицьким дівчатам перемог, тренерам та батькам - терпіння.. Адже чемпіонат України, на який верхньорогачицька команда вже подала заявку, наближається, іповідомляє Верхньорогачицька РДА.


Фото:

Нашi партнери