Cпортивний майданчик до 100-річчя ХДУ

11 жовтня у м. Херсоні в Херсонському державному університеті урочисто відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям. Захід приурочили до ювілею освітянського закладу. Адже саме цього року Херсонський державний університет відзначає свій ювілей – 100-річчя від дня заснування.

На відкриття спортивного майданчику прибув голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв і народний депутат України  Олександр Співаковський. Також присутніми були заступник голови облдержадміністрації Андрій Балонь, начальник управління з питань фізичної культури та спорту ОДА Юрій Семченко, міський голова Володимир Миколаєнко, в.о. ректора ХДУ Наталія Тюхтенко, студенти та викладачі вишу. 

«Вітаю усіх з відкриттям чергового спортивного майданчика на теренах нашого міста. Варто сказати, що це поле - багатофункціональне. Тут можуть займатися волейболісти, баскетболісти, гандболісти та футболісти», - зазначив у своєму вітальному слові очільник області Андрій Гордєєв та подарував футбольній команді університету футбольні м’ячі від Херсонської федерації футболу.

У свою чергу Олександр Співаковський підкреслив: «Цей майданчик –  стандарт, який повинен бути. Але ми на цьому зупинятись не будемо. Наступним кроком буде оновлення спортивної зали. Адже саме тут молодь буде формувати своє здоров’я».

На знак урочистого відкриття спортивного майданчика Андрій Гордєєв разом з почесними гостями перерізали символічну стрічку, а також зробили перший удар по м’ячу.

Варто зазначити, що фінансування будівництва майданчика відбулося за рахунок бюджетних коштів у розмірі близько 1 мільйона 300 тисяч гривень.

Насамкінець Андрій Анатолійович разом з ректоратом університету оглянув спортивний зал на факультеті фізичного виховання ХДУ, щоб визначитися з обсягом необхідних ремонтних робіт.


Фото:

Нашi партнери