Вітаємо з Днем народження Вадима Миколайовича Качура!


18 жовтня 2017 року святкує свій День народження Заслужений тренер СРСР, Молдови та України з веслування на байдарках і каное Качур Вадим Миколайович.

З 1999 по 2001 роки Вадим Миколайович працював головним тренером Національної збірної команди України з веслування на байдарках і каное.

Під його керівництвом на чемпіонаті Європи 2000 року українські веслувальники посіли 6 командне місце, а по кількості здобутих медалей -  4 місце.

На XXVII літніх Олімпійських іграх 2000 року в Сіднеї збірна команда України з веслування на байдарках і каное у фінальних заїздах була представлена трьома екіпажами, які зайняли 5, 7 та 8 місця.

З 2007 року Вадим Миколайович очолює Голопристанську дитячо-юнацьку спортивну школу, яка під його керівництвом набула нового імпульсу і, на сьогодні, за рівнем спортивних здобутків є однією з провідних районних спортивних шкіл області.

Бажаємо Вадиму Миколайовичу міцного здоров’я, довгих і плідних років життя, втілення всіх творчих задумів, здійснення найзаповітніших спортивних мрій та нових успіхів на благо рідної Херсонщини та України!

Управління з питань  фізичної культури та спорту
обласної державної адміністрації


Фото:

Нашi партнери