Команда м. Херсона перемогла в обласних змаганнях зі спортивної радіопеленгації


У середині жовтня на базі Херсонського Центру аматорської служби радіозв’язку в Олешківському районі Херсонської області  відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських змагань  учнівської молоді зі спортивної радіопеленгації, в  яких  брали участь 14 команд (39 юних спортсменів) з Білозерського, Генічеського, Голопристанського, Каланчацького, Олешківського районів та міста Херсона. 

Херсонські команди були представлені  Центром   позашкільної роботи і міжшкільним навчально-виробничим  комбінатом Херсонської міської ради. 

Юні спортсмени продемонстрували глибокі знання з основ радіозв'язку та радіопеленгування, виконуючи  пошук передавачів у діапазоні 3,5-3,6 Мгц. У рамках змагань проводилась спортивна-технічна гра «Патріот» і військова естафета. 

Команда вихованців Херсонського Центру позашкільної роботи (тренер команди Олександр Бала)  у складі Данила Скорика (фізико-технічний ліцей) і Вікторії Ліхтей (НВК «Загальноосвітня школа ІІ ступеня, ліцей  журналістики, економіки та правознавства»  посіла І командне місце. 

 В особистому заліку переможцями стали херсонці: Вікторія Ліхтей (І місце), Даніїл Дубинець (І місце), Данило Скорик  (ІІ місце), повідомляє управління освіти Херсонської міської ради.


Фото:

Нашi партнери