Cтуденти Нової Каховки провели святкові змагання з волейболу

10 листопада у Новій Каховці у спортивному залі ФОК  «Гарт»  відбулась відкрита першість міста з волейболу серед студентських команд, присвячена Міжнародному Дню студента.

У змаганнях взяли участь юні спортсмени з трьох навчальних закладів: Новокаховський політехнічний коледж (зелена форма), Новокаховський приладобудівний технікум (червона форма) та Новокаховський коледж ТДАТУ (біла форма).

Як зазначає видання НК онлайн,  турнір проводиться вперше і віднині стане щорічним.  З нагоди створення  такої традиції та свята  студентську громаду привітав головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради Артем Дзюба, який  побажав кожній з команд заслуженої перемоги, наснаги,  цікавого студентського життя, насиченого перемогами, досягненнями та успіхами. Також до студентів звернулась головний суддя змагань,  директор ДЮСШ «Таврія», Ольга  Носаньова, яка запросила учасників на нагородження перехідним кубком, командними грамотами та подарунками, що відбудеться 16 листопада в Палаці культури о 14.00 у рамках  загальноміських урочистостей з нагоди Міжнародного Дня  студента.

За підсумками запеклої боротьби призові місця  розподілились наступним чином:

 І місце – Новокаховський коледж ТДАТУ у складі: Олександр Солук, Владислав Федорко, Андрій Кривенко, Сергій Готовкін, Олександр Консул, Олег Сосідко, Олександр Пугач і тренер-представник команди Андрій Карпік. Ці студенти, обігравши 2:0 за партіями спочатку команду політехнічного коледжу, а згодом з таким же рахунком в грі за перше місце, обіграли команду приладобудівного технікуму;

2 місце - команда  приладобудівного технікуму у складі:  Анатолій Дробоха, Тимофій Устименко, Андрій Здановський, Олег Лупина, Станіслав Марчак, Едуард Страх, Анатолій Якимчук, Дмитро Овчінніков Андрій, Шабалін, та тренер-представник Валерій Кулініч. Команда обіграла  2:0  за партіями команду політехнічного коледжу;
 
3 місце  -  команда  політехнічному колледжу у складі: Євген Смирнов, Олександр Тимченко, Євген Голопотилюк, Вадим Протас, Володимир Мацьо, Віталій Семикопенко, Владислав Прокопчук, Дмитро Кубарєв, Дмитро Климаков та тренер-представник Олексій Некрасов.  На їх долю випали перші ігри, в яких, на жаль, з  результатам 0:2 за партіями гравці програли спочатку команді приладобудівного технікуму, а згодом з таким  же результатом – команді агроколеджу.


Фото:

Нашi партнери