Новокаховські волейболісти виступили на чемпіонаті України «Дитяча ліга»

З 10 по 12 листопада  в місті Біла Церква відбулися ігри  І туру чемпіонату України «Дитяча ліга» з волейболу серед команд юнаків 2002 року народження та молодших,  повідомляє  «НК Онлаййн» з посиланням  на заступника директора з навчально-тренувальної роботи ДЮСШ Новокаховської міської ради  Наталя Меркотан.   
  
У змаганнях беруть участь 7 команд: «Спортліцей» (Київ),  «ДВУФК-МСДЮШОР» (Дніпро), «Суми -  збірна» (Суми), ДЮСШ «Юність» (Біла Церква), «ОКДЮСШ» (Чернігів), «ДЮСШ №18» (Київ), ДЮСШ (Нова Каховка).
                                                           
Нову Каховку представляла команда у складі 5 вихованців ДЮСШ відділу освіти: Бойко Олександр, Бойко Євгеній, Дегтяр Денис, Щербинський Дмитро, Костючик Владислав, а також  5 волейболістів з інших міст –  Кришталь Владислав (Лозова, Харківська область), Курінний Данило (Первомайський, Харківська область), Ніколайцев Олексій і Джуль Микола (Олешки),  Крамаренко Данило (Херсон)  під керівництвом тренерів-викладачів Петра та Галини Бойків.

Новокаховська команда зустрічалася  у  напруженій боротьбі  поступилася спортсменам «ДВУФК-МСДЮШОР» (Дніпро)  з рахунком 1:2 та з однаковим рахунком 3:0 впевнено обіграла наступні команди: «Суми – збірна», ДЮСШ «Юність» (Біла Церква), «ОКДЮСШ» (Чернігів), «ДЮСШ №18» (Київ).

Після І туру  за попередніми даними  команда тренерів Петра і Галини Бойків,  після 5  зіграних ігор, посідає  1 місце (13 очок), на 2 місці  з 11 очками -  команда «Київ - Спортліцей» (4 гри), на 3 місці  з 9 очками після 4 ігор  -  «ДВУФК-МСДЮШОР» (Дніпро).


Фото:

Нашi партнери