Володарем Кубку Новотроїцького району «Золота осінь» - 2017 став ФК «Світанок»

12 листопада  у смт Новотроїцьке на стадіоні «Старт» ім.О.М.Пуляєва відбувся фінал Кубку «Золота осінь» - 2017. 

У турнірі взяли участь шість футбольних команд району. До напівфіналу вийшли футбольні команди: «Рятівник»  (смт Новотроїцьке) та «Калина»  (с. Чумацький шлях). У фінальній грі зустрілися футбольні команди: «Світанок»  (смт.Сиваське) та «Бджоляр-Дорнбург» (с.Чкалове).

Перед початком матчу гравців і вболівальників  команд привітали голова Новотроїцької районної ради Юрій Коцегубов та перший заступник голови районної державної адміністрації Олена Клименко, які  побажали гравцям безкомпромісної, чесної боротьби на полі.

У безпринципній, напруженій грі, з рахунком 5:0  володарем Кубку стала футбольна команда  «Світанок», 2 місце  - ФК «Бджоляр-Дорнбург»,  3 місце - у ФК «Калина».

За підсумками турніру визначені кращі гравці  в номінаціях:  «Кращий воротар» - Олександр Міхієнко (ФК «Бджоляр-Дорнбург»);  «Кращий захисник» - Олександр Любашов (ФК «Громівка»); «Кращий напівзахисник»Сергій Шевель (ФК «Громівка»); «Кращий нападник» -  Віталій Колодій (ФК «Світанок»); «Кращий бомбардир» - Віталій Вінніков (ФК «Світанок»); «Кращий  гравець сезону» - Дмитро Осінін (ФК «Світанок»).

За активну життєву позицію та підтримку спорту в районі Подяки районної федерації футболу отримали очільники району, президенти футбольних команд та судді.


Фото:

Нашi партнери