У Мінмолодьспорту пройшов семінар для представників спортивних федерацій з питань спортивного менеджменту і Public Relation

Міністерство молоді та спорту спільно із Національним Олімпійським комітетом України та СКУ продовжують низку навчальних семінарів для представників національних спортивних федерацій.

14 листопада у приміщенні Мінмолодьспорту пройшов семінар, присвячений питанням спортивного менеджменту, залученню ЗМІ до спортивних подій.

Учасників семінару вітали Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент НОК України Сергій Бубка, президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк, перший заступник Міністра, віце-президент і голова Комісії НОК по роботі зі спортивними федераціями Ігор Гоцул..

«У всьому світі спортивні федерації – це, перш за все, самостійні суб`єкти спортивного руху. Сьогодні українські федерації поступово починають розуміти, як працювати зі спонсорами, як проводити рекламні кампанії, як повідомляти про свою діяльність. Ми маємо допомагати їм на цьому шляху, тому й підтримуємо проведення таких заходів. Люди, які виступатимуть на цьому семінарі, поділяться із вами своїми знаннями, методами роботи. Сподіваюсь, ті знання, що ви отримаєте на цьому семінарі, ви трансформуєте у практичні навички організації роботи ваших федерацій», - зазначив Міністр Ігор Жданов.

«Співпраця із федераціями та їх підтримка – один із пріоритетів діяльності НОК. Ми прагнемо до постійного вдосконалення і розвитку у своїй діяльності, а також сприяємо підвищенню ефективності роботи національних олімпійських федерацій. Ми хочемо бачити федерації самостійними, сильними, дієвими, які б взяли більше відповідальності за розвиток своїх видів спорту», - сказав президент  НОК.
Він додав: «Актуальним питанням є підвищення кваліфікації менеджменту федерації, в тому числі в сфері маркетингу, PR, організації змагань, зацікавлення глядачів, потенційних спонсорів та партнерів, засобів масової інформації. Для популяризації виду спорту, підвищення інтересу з боку громадськості необхідно створювати цікавий продукт, змагання повинні бути яскравим шоу», - побажавши учасникам семінару винести з сьогоднішнього заходу для себе щось корисне та інтегрувати цей досвід у власну роботу

Теми, які піднімалися на семінарі – робота із медіа та проведення PR-кампаній, тайм-менеджмент, підготовка до проведення переговорів, нові можливості в організації навчально-тренувальних зборів, міжнародні грантові можливості для спортивних федерацій.

Перед учасниками виступили керівники агенції Podium SMG, співзасновники навчального проекту «Вища школа комунікації», «Sport Consulting Pro», відділу з питань міжнародного співробітництва та європейської інтеграції, НОК України.

Нагадаємо, навесні цього року у Міінмолодьспорту відбувся подібний семінар для представників спортивних федерацій з питань маркетингу.

Начальник управління олімпійського руху НОК України Анна Сорокіна в своєму виступі на тему «Використання соціальної реклами, як способу поширення олімпійських цінностей та популяризації видів спорту» розповіла про діяльність НОК в цьому напрямку й презентувала колегам його нову Всеукраїнську соціальну компанію.

У рамках цієї програми НОК в партнерстві з компанією «Кока-Кола Фаундейшн» та ФільмЮА розробили 7 соціальних короткометражних фільмів, що розкривають 7 олімпійських цінностей, серед яких Повага, Дружба, Натхнення, Рівність, Досконалість, Сміливість, Завзятість.


Фото:

Нашi партнери