В Іванівському районі пройшов турнір з дитячого міні-футболу

17 листопада 2017 року Іванівською районною федерацією футболу спільно з сектором культури, молоді та спорту та відділом освіти Іванівської районної державної адміністрації проведено дитячий турнір із міні- футболу серед юнаків 2005-2006 років народження.

Турнір проходив на базі Іванівської гімназії (опорний заклад) освітнього округу Іванівського району Херсонської області, у змаганнях брали участь 5 команд із загальноосвітніх закладів Іванівського району: Любимівки, Нововасилівки, Трохимівки, Іванівки.

Весь турнір пройшов у напруженій та цікавій боротьбі, а особливо фінальні матчі. Матч за 3-тє місце зафіксував перемогу команди Нововасилівського НВК у матчі проти команди дівчат «Тавричанка» Іванівська гімназія – 3:0.

У фінальному двобої зійшлися команди Любимівки та Іванівської гімназії. Матч повністю виправдав звання фінального і пройшов у безкомпромісній та напруженій боротьбі, закінчившись мінімальною перемогою команди Іванівки з рахунком 2:1.

Після матчу було визначено найкращих гравців у номінаціях: «кращий воротар» - Черниш Сергій (Любимівка); «кращий бомбардир» - Чкан Володимир (Нововасилівка); «кращий гравець» - Козарчук Олександр (Іванівська гімназія).

По закінченню турніру голова Іванівської федерації футболу Євгеній Щастливий  та завідувач сектору культури, молоді та спорту Іванівської районної державної адміністрації Владислав Саманчук  нагородили команди призерів грамотами та кубком, а кращих гравців цінними призами та побажали подальших перемог та успіхів у спорті.

Джерело:Степ Ньюз


Фото:

Нашi партнери