Новокаховчанин Дмитро Молчанов виграв ультрамарафон у США

Дмитро  Молчанов став переможцем ульттрамарафону New York City 60K у Нью-Йорку від найвідомішого бігового клубу NYRR.

18 листопада учасники долали дистанцію 37,2 милі. Гонка стартувала в Центральному парку від  воріт інженерів: спочатку спортсменам треба було подолати коло в  8,3 кілометра, а потім 8  кіл по 6,4 кілометра. Ліміт траси складав 9 з половиною годин.

Молчанов перетнув фінішну лінію першим з українським прапором, показавши час 4:12.19 год. Милю він пробігав у середньому за 6.46 хв. Найближчий переслідувач, Едвард Гартман, відстав на 10.31 хв.
 
Переможницею жіночих змагань стала Бріттані Льюїс (4:54.32год). Вона була єдиною жінкою, яка того дня вибігла з п’яти годин.
 
Усього фінішу дісталися 358 учасників ультрамарафону, серед яких 249 чоловіків і 109 жінок.

Для Дмитра це  вже третій фініш цієї осені  у марафонах  У вересні він фінішував у Берліні з часом  02:44:53, а  два тижні тому на Нью-Йоркському марафоні показав 02:53:47 на фініші.

Відразу після фінішу Дмитро  поділився радістю на своїй сторінці у Фейсбук.

Я все ще не можу повірити в це. Я зробив це! Мій перший ультрамарафон – 60 кm і 1 місце в загальному заліку з фінішним часом – 4:12:19. Мені потрібно час, щоб повернутись до реальності і зрозуміти, що щойно трапилося. Але я точно знаю, що я щасливий, тому що у мене була найкраща підтримка від моїх друзів! Як завжди пишаюсь тим, що перетинаю фініш з моїм українським прапором!

Джерело


 


Фото:

Нашi партнери