Команда іванівських депутатів виборола перше місце наміжрайонній Спартакіаді

2 грудня 2017 року в смт Нижні Сірогози Херсонської області відбулась міжрайонна Спартакіада депутатів усіх рівнів та державних службовців.

У змаганнях взяли  участь 4 команди з Великолепетиського, Верхньорогачинського, Іванівського та Нижньосірогозького районів.

Змагання проводились у наступних спортивних дисциплінах: міні-футбол, волейбол, шашки,  настільний теніс, стрільба з пневматичної гвинтівки, гирьовий спорт;, перетягування канату.

Збірна команда Іванівського району достойно представила район в Спартакіаді та другий рік поспіль зайняла почесне 1 загальнокомандне місце.

Крім того, іванівські спортсмени зайняли почесні місця в таких видах спорту: 1 місце -  в міні- футболі, гирьовому спорті, шашках та  перетягуванні канату;  3 місце - в стрільбі з пневматичної гвинтівки.

Збірна команда Великолепетиського району була сформована винятково з представників  депутатських корпусів та представників органів місцевого самоврядування.  Команда показала  високі результати у таких видах спорту: І місце - у  настільному тенісі  серед жінок та   ІІ місце -  серед чоловіків, ІІ місце -  з шашок серед жінок, ІІІ місце - зі стрільби серед жінок та у гирьовому спорті.

У командних видах спорту команда депутатв  виборола І місце - з волейболу та  з настільного тенісу, ІІІ  - з міні-футболу та перетягуванні канату.

За підсумками змагань  Великолепетиський район посів  ІІІ загальнокомандне місце.



 


Фото:

Нашi партнери