Бійці Скадовщини - чемпіони світу з козацького двобою

Цими вихідними у Харкові завершився чемпіонат світу з козацького двобою серед дорослих, юніорів та юнаків. Протягом кількох днів за нагороди змагалися 950 спортсменів із 12 країн: України, Азербайджану, Ірану, Грузії, Туреччини, Узбекистану, Таджикистану, Туркменії, Польщі, Литви, Молдови та Румунії.

Участь у чемпіонаті брали і спортсмени бійцівського клубу «MAXIMUS» з селища Лазурне Скадовського району (керівник Георгій Аркелов).  Бійці Скадовщини внесли значний вклад у скарбничку перемог української збірно, повідомляють «Скадовські новини».

За підсумками проведених поєдинків у своїх вагових категоріях чемпіонами світу стали  Белозоров Руслан, Грицак Олексій  та Булай Олексій. Бронзову нагороду виборов Галущинский Даніїл.

І ще один боєць з Лазурного брав участь у чемпіонаті. Хоча Максим Демчук сьогодні тренується у херсонському СК «Катран», він такж з Лазурного. У своїй віковій групі (від 10 до 12 років) та ваговій категорії (до 50 кг) Максим виборов «бронзу» на чемпіонаті.

Нагадаємо, за підсумками світової першості в медальній скарбничці української збірної 108 нагород серед дорослих. За різними видами програми та ваговими категоріями українці здобули 42 медалі найвищого ґатунку, 36 срібних та 30 бронзових медалей. Такий медальний доробок дозволив українцям посісти першу сходинку в загальнокомандному заліку. На другомі місці  - збірна Азербайджану, на третьому - Ірану.


Фото:

Нашi партнери