У Херсоні стартувала зимова спартакіада серед працівників освіти

10 січня відбулося відкриття «Зимової спартакіади - 2018» серед працівників освіти міста Херсона. Вона проводиться з п'яти видів спорту: настільного тенісу, волейболу, шахів, шашок та стрільби з пневматичної зброї. 

Серед її завдань: зміцнення здоров'я працівників галузі та членів їх сімей засобами фізичної культури і спорту, активізація фізкультурної, оздоровчої та спортивної роботи у колективах, організація здорового способу життя, виявлення кращих спортсменів та команд для подальшого формування збірної команди міста. 

Перший етап спартакіади з настільного тенісу пройшов у школі №31. У змаганнях брали участь 58 команд загальноосвітніх шкіл, дитячих садків та позашкільних закладів.

Переможцями у цьому виді спорту серед загальноосвітніх закладів міста стали: І місце - гімназія №20., ІІ місце -  школа №32 , ІІІ місце -  школа  №30, серед дошкільників у лідери спартакіади вийшли ДНЗ №5 – І місце, №64 – ІІ місце, №38 – ІІІ місце.     
                            
Закінчиться «Зимова спартакіада – 2018» 25 квітня 2018 року. Усі команди-переможці  будуть нагородженні грамотами міського управління освіти і Профспілки працівників освіти та науки м. Херсона та грошовими преміями.


Фото:

Нашi партнери