Олімпійські цінності презентувались херсонським ліцеїстам

17 січня  до Херсонського Таврійського ліцею мистецтв на олімпійське свято завітали уславлені спортсмени області. 

Срібний призер Олімпійських ігор з веслування на байдарках та каное, голова відділення НОК України у Херсонській області Сергій Кірсанов, голова Чорнобаївської районної ради, майстер спорту міжнародного класу з боротьби Ігор Дудар, багаторазова чемпіонка України з важкої атлетики Дарина Гончарова в рамках проекту «Do like OLYMPIANS» презентували три олімпійські цінності – дружбу, сміливість та натхнення.

Атлети на власному прикладі ділились своїми життєвими історіями як саме ці цінності вплинули на їхні результати, характер та допомогли у житті вже після активних спортивних виступів.

Після почесних гостей до виступу долучились переможці «Олімпійського лелеченя» учні Чорнобаївського НВК, які під час власного виступу змогли об’єднати всі три олімпійські цінності, адже саме дружба, сміливість та натхнення вже декілька сезонів їм допомагає перемагати в обласному етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу НОК.

На завершення свята були проведені веселі естафети у яких брали участь ліцеїсти закладу, а гості, палко вболівали за усі команди.

Всі учасники отримали від відділення Національного олімпійського комітету України у Херсонській області книги «Мій Олімпійський путівник» та диски з 7-ма соціальними роликами, які випущено в рамках проекту «Do like OLYMPIANS». Про це повідомляє НОК України.


Фото:

Нашi партнери