Результати виступу херсонців на чемпіонаті України серед спортсменів ДЮСШ, СДЮШОР з важкої атлетики


6 лютого 2018 року в Харькові в СК «Локомотив» стартував змагальний рік в українській важкій атлетиці. Відкриває сезон чемпіонат України серед учнів ДЮСШ, СДЮШОР, спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю з важкої атлетики 2000 року народження і молодше. Скадовська філія ХВУФК представляла команда у складі 10 чоловік: 5 дівчат і 5 хлопців.

У перший день чемпіонату визначилися власниці медалей у вагових категорій до 48 кг, до 53 кг, до 58 кг і до 63 кг в змаганнях дівчат.

У ваговій категорії до 53 кг Кардашова Діана зайняла 9 місце з сумою двоборства 106 кг.

У ваговій категорії до 63 кг бронзову медаль завоювала Лосякова Наталія з сумою двоборства 145 кг, не добравши до нормативу кандидата в майстри спорту 5 кг. Наталя спрацювала на всі шість підходів і показала хорошу техніку виконання класичних вправ на змагальному помості.

Срібну медаль у скарбничку команди принесла молода спортсменка Чернишук Катерина у ваговій категорії до 69 кг, її сума двоборства 118 кг.

Другу срібну медаль завоювала також молода спортсменка Іванова Вікторія у ваговій категорії до 90 кг. Вікторія набрала в сумі двоборства 138 кг, що дало їй можливість піднятися на другу сходинку п’єдесталу пошани. У цій же ваговій категорії бронзову медаль завоювала Рекечинска Анастасія з сумою 116 кг.

Таким чином,  дівчата принесли команді чотири медалі чемпіонату.

Виступ юнаків було менш вдалим. Кандидат у майстри спорту України Заболоцький Максим посів 5 місце (сума 175 кг) у ваговій категорії до 56 кг.

Молодий спортсмен у ваговій категорії до 62 кг Нечипоренко Максим показав прекрасну роботу на помості, всі шість підходів були результативними. Сума двоборства 168  кг, Він зайняв 12 місце, але у нього ще все попереду.

Білоконенко Іван у ваговій категорії до 69 кг не впорався в ривку з вагою 105 кг і отримав в цій вправі нульову оцінку. У поштовху він показав другий результат з вагою 135 кг.

Чергову бронзу в скарбничку команди приніс Домбровський Максим. Він виступав у ваговій категорії до 77 кг. У ривку підняв штангу вагою 105кг, а в поштовху зафіксував над головою вагу 142кг. Сума двоборства 247 кг.

Воронцов Дмитро посів 6 місце у ваговій категорії до 85 кг. Дмитро показав хорошу техніку виконання класичних вправ і набрав у сумі двоборства 225 кг.
Чемпіони та призери змагань нагороджувалися медалями, грамотами та цінними подарунками.

У командному заліку серед дев’яти команд училищ олімпійського резерву команда Скадовської філії ХВУФК посіла друге місце, поступившись команді училища спорту м. Харкова. Команда нагороджена Кубком, грамотою та цінним призом.


Фото:

Нашi партнери