У Великоолександрівському районі пройшов відкритий турнір з настільного тенісу серед ветеранів


4 лютого на базі Великоолександрівської ЗОШ №1 проведено відкритий районний турнір з настільного тенісу серед чоловіків старших за 50 років. Як і минулого року, 9 тенісистів змагалися за звання кращих. Серед них: Валерій Михальченко, Володимир Тонконог, Василь Солонець, Леонід Могила, Олександр Гончар, Леонід Михайлець, Георгій Грушко, Анатолій Савенко та Володимир Прудський. 

Незважаючи на те, що турнір збирав чоловіків старших за 50 років, насправді всі учасники були значно старші. Гра пройшла в дружній атмосфері, спортсмени отримали заряд бадьорості та мали змогу поспілкуватися. 

По завершенню  турніру  головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Великоолександрівської райдержадміністрації Тетяна Павленко та спортивні активісти Валентин Тонконог і Леонід Пузиревич привітали учасників, побажали здоров’я, перемог у майбутньому та нагородили переможців пам’ятними статуетками та грамотами.

Бронзовим призером змагань став Олександр Гончар (смт Велика Олександрівка), ІІ місце здобув Леонід Михайлець (смт Велика Олександрівка), І місце, без єдиної поразки, виборов Анатолій Савенко (смт Архангельське).

Найстаршим учасником заходу визнано Володимира Тонконога (71 рік).


Фото:

Нашi партнери