Відбувся чемпіонат Херсонської області з легкої атлетики серед юнаків і дівчат у приміщенні


9 лютого у Херсоні відбувся чемпіонат області з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків і дівчат 2001-2002, 2003 років народження  та молодше. У змаганнях взяли участь спортсмени з усієї області.

Вдало виступили на чемпіонаті області з легкої атлетики у приміщенні і каховські легкоатлети - вихованці Каховської ДЮСШ (тренери О. Субота і Р. Корецький), які завоювали 4 золоті медалі: Юлія Соловйова (біг 30 м), Діана Міщенко (2000 м), Анастасія Федченко (300 м) і Денис Муха (600 м).

А  скадовські спортсмени - вихованці Скадовської РК ДЮСШ  за результатами змагань завоювали  7 нагород. Так, І місце  у віковій категорії 2001-2002 рр. н. зайняла  Громова Світлана (спортивна ходьба, 2 км).

У віковій категорії 2003 р.н. і молодше: на І місці  -  Хандусь Любов  (стрибки у висоту) Бей Вікторія  (спортивна ходьба,  2 км), на ІІ місці - Гришко Діана (стрибки у висоту), Бєлоус Дмитро (стрибки у висоту),  Соценко Катерина (спортивна ходьба,2 км), на ІІІ місці - Мельник Вікторія (спортивна ходьба, 2 км).


Фото:

Нашi партнери