У місті Каховка змагались спортсмени-паралімпійці

З 10 по 12 лютого 2018 року в м. Каховка відбулись змагання серед спортсменів з обмеженими функціональними можливостями. 

Організатори заходу: Каховська філія регіонального центру «Інваспорт», відділ у справах молоді та спорту Каховської міської ради при підтримці адміністрації ДЮСШ Каховської міської ради та стадіону «Авангард» ПАТ «КЗЕСО».

10 лютого в спортивній кімнаті стадіону «Авангард» відбулись змагання з настільного тенісу серед дітей за програмою Спартакіади «Повір у себе». За результатами змагань перше місце посіла Міхеєнко Ангеліна, друге місце – Смашнов Кирило, третє місце – Зеленько Андрій.

Переможець змагань виборов право на участь в обласній Спартакіаді «Повір у себе» з настільного тенісу, яка відбудеться 22 лютого в м. Херсоні.

11-12 лютого в шаховій кімнаті ДЮСШ пройшов відкритий чемпіонат міста 2018 року з  класичних шахів серед паралімпійців. Перше місце у загальному заліку зайняв Захаров Костянтин.

Серед дітей перше місце посів Шевченко Владислав, друге місце – Міхеєнко Ангеліна, третє місце – Смашнов Кирило.

Всі переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями, а переможець змагань у загальному заліку  з шахів - кубком.


Фото:

Нашi партнери