Курсант Херсонського факультету ОДУВС Джавид Гасанов переміг в Унівесіаді Херсонщини з шахів

15 лютого 2018 року в м. Херсоні на базі дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки № 4 Херсонської міської ради відбулися змагання з шахів серед закладів вищої освіти Херсонської області (інститут, академія, університет) за програмою обласних студентських спортивних ігор.

У цій першості традиційно брала участь й збірна спортсменів Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ (ОДУВС). За програмою змагань до складу команди юнаків та команди дівчат входило по одному учаснику, які представляли свій навчальний заклад.

Від Херсонського факультету ОДУВС  в обласній Універсіаді змагалися курсант третього курсу рядовий поліції Гасанов Джавид та курсантка першого курсу рядовий поліції Спиця Олена.

За результатами напруженої боротьби Гасанов Джавид посів 1 місце серед юнаків, друге місце посіла команда Херсонського національного технічного університету, третє − студенти Херсонської державної морської академії.

Курсантка першого курсу Спиця Олена посіла 4 місце серед дівчат, пропустивши вперед студенток Херсонського національного технічного університету (1 місце), Херсонського державного університету (2 місце) та Херсонського державного аграрного університету (3 місце).

Переможець обласних спортивних змагань з шахів Джавид  Гасанов нагороджений оргкомітетом дипломом за 1 особисте місце, також дипломом за 1 місце серед юнаків нагороджений Херсонський факультет ОДУВС.

Керівник навчального підрозділу ОДУВС,  проректор державного університету,  декан Херсонського факультету Олександр Берило привітав спортсменів з черговою перемогою та в урочистій обстановці перед вишикуваним перемінним складом навчальних курсів вручив диплом переможцю змагань.
Варто зазначити, що у таких змаганнях 2016 року Джавид посів друге місце. Він. є кандидатом у майстри спорту України з шахів, а також майбутній офіцер поліції активно займається у спортивній секції самбо та дзюдо.

 За матеріалами прес-служба ГУНП в Херсонській області.


Фото:

Нашi партнери