У Чаплинській територіальній громаді пройшли шкільні змагання з волейболу

9 лютого в спортивному залі опорного закладу «Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів» відбулися змагання з волейболу між дівчатами та юнаками Чаплинської об’єднаної територіальної громади за програмою Спартакіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів. 

Проведення спортивних шкільних змагань покликане сприяти формуванню в учнів здорового способу життя, підвищенню соціальної активності та зміцненню здоров’я школярів.

У змаганнях взяли   участь 3 команди юнаків та 2 команди дівчат.  І хоча, по суті, кожна з команд вже перебувала у статусі призера, всі вони запекло змагалися за звання найкращої, за честь представляти громаду на обласному рівні. Учасники продемонстрували згуртованість, майстерність та добрі фізичні якості.

За підсумками запеклої боротьби команди ОЗ «Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів» (юнаки) та Першокостянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (дівчата) вибороли  І місце. Другу сходинку посіли команди Першокостянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (юнаки) і ОЗ «Чаплинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів» (дівчата). Третє місце зайняла команда  юнаків Скадовської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переможців і призерів змагань  почесними  грамотами та кубками.


Фото:

Нашi партнери