У Херсоні сучасним методам навчання вчили вчителів фізичної культури

22 лютого у Херсонському державному університеті відбулося заняття школи майстерності «Формування соціальної компетентності учня засобами олімпійської освіти» для вчителів фізичного виховання Голопристанського району.

Захід пройшов з метою профорієнтаційної роботи, а його проведення ініціював факультет фізичного виховання та спорту.

Модератором школи майстерності виступила заступник декана ФФВС з організаційно-виховної роботи та працевлаштування Вікторія Коваль.

Виступаючи перед присутніми  декан факультету Іван Глухов зазначив, що факультет фізичного виховання та спорту випускає висококваліфікованих фахівців, чому сприяє потужний професорсько-викладацький склад – провідні фахівці в галузі фізичного виховання та спорту. І додав: «Сьогодні ви ознайомитеся з системою олімпійської освіти та матеріально-технічною базою нашого факультету і університету в цілому, адже нам є чим пишатися. Це і сучасний багатофункціональний спортивний майданчик, і оновлені спортивні зали та роздягальні, створені за підтримки народного депутата України, наразі ректора ХДУ Олександра Співаковського», – наголосив І.Глухов.

Також декан ФФВС поділився з гостями планами на майбутнє – будівництво сучасного басейну на території вишу.

Надалі у межах заходу відбувся інтерактивний лекторій. Свої презентації  вчителям представили доценти ХДУ Світлана Степанюк – «Олімпійська слава Херсонщини» та Ольга Кольцова – «Інтеграція олімпійської освіти в освітній процес закладів загальної середньої освіти».

Крім того, учасники школи майстерності «Формування соціальної компетентності учня засобами олімпійської освіти» ознайомилися з матеріально-технічною базою факультету фізичного виховання та спорту і Херсонського державного університету.


Фото:

Нашi партнери