Учасники АТО Нововоронцовського району взяли участь у турнірі з волейболу

Вже 142 хлопця з Нововоронцовського району взяли участь у антитерористичній операції та повернулися на малу Батьківщину. Крім фізичних травм, демобілізовані учасники АТО зазнали психологічного травмування, що приводе до погіршення їх психоемоційного стану, соціальної дезадаптації.

У них є потреба в послугах фізичної, психологічної реабілітації, а також соціальної та професійної реадаптації, без отримання яких неможливе повноцінне їх повернення до цивільного життя.

З метою залучення демобілізованих учасників АТО до культурно-масових та спортивних заходів Нововоронцовським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з керівником Центру допомоги учасникам АТО організовано участь 8 демобілізованих учасників АТО у турнірі з волейболу, що проходив на базі Любимівської ЗОШ

Хлопці були налаштовані рішуче, тому змагалися запекло, завзято і відчайдушно.

Перемогти сильні команди з Любимівки не змогли, але пообіцяли тренуватися та на наступний рік взяти реванш.

По закінченню турніру кожен учасник АТО отримав диплом на згадку та власноруч зроблений учнями ЗОШ подарунок. Також учасники АТО спільно з воїнами - афганцями та громадськістю відвідали могили загиблих воїнів афганської війни та антитерористичної операції на сході України, які поховані на території с. Любимівка.

Нововоронцовська РДА


Фото:

Нашi партнери