«Херсонщина була, є і буде олімпійською», – Ганна Пономаренко

«Херсонщина була, є і буде олімпійською», - наголосила заступник голови обласної державної адміністрації Ганна Пономаренко сьогодні під час проведення обласного олімпійського уроку з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту, який проходив на площі ім Т.Г.Шевченка.

Ганна Пономаренко від імені голови обласної державної адміністрації Миколи Костяка привітала всіх присутніх зі святом, вручила почесні грамоти заслуженим тренерам та подякувала спортсменам, керівникам організацій і тренерам, за відданість справі, терпіння і прагнення до перемоги, додала, що своєю працею вони піднімають престиж нашої держави та спортивний авторитет Таврійського краю. 
У  своєму вітальному слові заступник голови облдержадміністрації зазначила, що керівництвом області робиться все можливе для того, щоб спортсмени, які відстоюють честь області і країни в цілому мали гідні умови для тренувань. «За кошти обласного бюджету здійснено капітальні ремонти спортивних зал та за дорученням Президента України Віктора Януковича у минулому році розпочато реалізацію проекту з будівництва Центру олімпійської підготовки спортсменів з водних видів спорту та проектування спортивної школи з басейном», - сказала Ганна Пономаренко: «…Так, реалізація цих та інших проектів дасть можливість значно покращити матеріально-технічну базу для розвитку спорту досягнень спортсменів області».
 
По завершенню урочистостей  відбулися показові виступи спортсменів з важкої атлетики, боротьби вільної, стрибків на батуті, футболу, стрітболу.

Фотозвіт  у "Фотогалерії"


Фото:

Нашi партнери