Новокаховчанин Олександр Бойко – чемпіон України з пляжного волейболу, а його наставник – кращий тренер року!

З 9 до  11 березня у Харкові тривав фінальний тур чемпіонату України з  пляжного волейболу серед юнаків до 17 років. Нову Каховку на турнірі  представляв вихованець ДЮСШ відділу освіти Олександр Бойко.

Під час урочистого  відкриття змагань  приємний сюрприз чекав на тренера Сашка – директора ДЮСШ  Петра Бойка.  За підсумками 2016-2017 років  Федерація волейболу України  нагородила його одразу у  двох номінаціях: «Кращий тренер з волейболу пляжного серед юнаків»  та «Кращий організатор національних турнірів з волейболу пляжного».

На змаганнях новокаховський волейболіст виступав зі своїм партнером по літньому чемпіонату Олексієм Бубликом з міста Прилуки. Впродовж трьох ігрових днів юнаки з однаковим рахунком 2:0 обіграли команди: Кирієнко/Симоненко (Чернігів), Трохін/Куденко (Харків), Штурхаль/Ніколаєв (Чорноморськ).

У півфіналі Олександр з Олексієм здолали суперників Онищенко/Гетьман (2:1), а в фінальній грі в напруженій боротьбі з рахунком 2:1  випередили своїх основних конкурентів в боротьбі за золоті нагороди – команду Курінний/Кришталь.

Таким чином пляжний дует Бойко/Бублик (Нова Каховка/Прилуки) повторив успіх літнього чемпіонату та підтвердив статус чемпіонів України.

Срібні нагороди вибороли пляжники Курінний/Кришталь  (Первомайський/Лозова), а бронзові медалі – Онищенко/Гетьман (Запоріжжя/Бахмут).

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами, медалями та цінними подарунками.

НК онлайн


Фото:

Нашi партнери