Білозерський район. Турнір з футболу у с. Садове

З метою пропаганди здорового способу життя, розвитку дитячо-юнацького футболу в районі, за сприяння районної державної адміністрації, Садівської сільської ради, за фінансової підтримки приватного підприємця  О. Бабіча  8 вересня 2012 року в с. Садове пройшов відкритий турнір з футболу до Дня фізичної культури та спорту.
Господарі радо зустріли 7 команд футболістів із Станіслава, Дар’ївки, Широкої Балки, м. Херсону та смт Білозерки.

Змагання проводилися у двох групах та фінальні ігри  на новому облаштованому футбольному майданчику на місці прибережної зони.

Перемогу святкувала команда хлопців із Білозерки (тренер А. Бабіченко), ІІ місце – станіславці (тренер В.Борщенко), ІІІ – широкобалківці (тренер В.Болєлий).
Кращим воротарем турніру за рішенням суддівської колегії визнано - Костянтина Тарана із Станіслава, кращим тренером – Володимира Борщенка, кращими гравцями – Дмитра Моринця (Широка Балка), Дмитра Кобця (Станіслав), Катерину Шепелєву (Садове), Валентина Кушнірова (Білозерка), Артема Поруба (Дар’ївка). 

Переможці отримали грамоти та цінні подарунки від районної державної адміністрації, пам’ятні Кубки, грамоти, медалі, футбольні м’ячі, солодощі, грошові премії від приватного підприємця О. Бабіча та солодкі призи від Садівської сільської ради.


Фото:

Нашi партнери