Міська рада отримала комплект проектно-кошторисної документації з будівництва «Н2О Нова Каховка»

Як повідомляє видання NK-online.tv.,  20 березня до Новокаховської міської ради на стадії «Робочий проект» надійшов комплект проектно-кошторисної документації з будівництва Центру олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка».

Міський голова Володмир Коваленко надіслав зустрічні листи меценатам та розробникам проекту, в яких подякував за підтримку у вирішенні цього важливого для міста Нова Каховка  питання і висловив сподівання на подальшу  спільну роботу.

У свою чергу,  директор комунального підприємства  «АкваСпорт» Оксана Лисенко зазначила: «Це лише початок нашої співпраці. В майбутньому ми зможемо розраховувати на підтримку цих організацій».

Нагадаємо, 16  березня 2018 року XVII сесія Херсонської  облради внесла зміни до бюджету на  2018 рік, виділивши 500 тис. грн. для виконання проектно-вишукувальної документації з будівництва Центру олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка».

Враховуючи це, директор комунального підприємства «АкваСпорт» Оксана Лисенко підготувала проекти рішень, які  депутати Новокаховської міської ради мають намір розглянути  на черговій сесії  22 березня.

Серед них:  проект рішення «Про внесення змін до міської програми фінансової підтримки комунального  підприємства «АкваСпорт»; затвердження договору про розроблення проекту землеустрою,  «Про затвердження тексту додаткової угоди до договору на передачу комплекту проектно-кошторисної документації водноспортивного   комплексу «Н2О  Нова Каховка» від 15. 02. 2018 року».

Більш детально про майбутній Центр  олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка» читайте на шпальтах газети «Нова Каховка» а також  на сайті інтернет-видання  NK-online.tv. («Н2О Нова Каховка».Інформаційний дайджест від «NK-online»)


Фото:

Нашi партнери