Скадовськ. Святкування Дня спорту

7 вересня  на стадіоні "Колос"  відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту.
Урочистою ходою пройшли колективи спеціалізованого навчально-виховного комплексу спортивного профілю "Загальноосвітньої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів Вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради", дитячо-юнацької спортивної школи, ветеранів спорту та заслужених тренерів, ФСТ "Спартак", загальноосвітніх шкіл району, Центру дитячої та юнацької творчості, Скадовської школи-інтернату.

Почесне зібрання привітали голова районної державної адміністрації Є.Устинов, заступник голови районної ради В.Бейко, міський голова О.Гавриш, радник О.Журавко та ін.

У вітальному слові Скадовський міський голова Олександр Гавриш подякував присутніх за могутню силу волі, жагу до перемог на честь рідного міста, за добрий приклад здорового способу життя. "Саме тут, у спортивних залах мають рости наші діти здоровими та спортивними, а не шукати пригод на вулиці",- зауважив він. 
Олександр Гавриш  вручив грамоти та цінні подарунки Борису Руденко, директору спеціалізованого навчально-виховного комплексу спортивного профілю "Загальноосвітньої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів Вищого училища фізичної культури Херсонської обласної ради", за формування сталих славних традицій та досягнень у сфері фізичної культури і спорту, забезпечення здорового способу життя молоді та тренеру з гандболу цього закладу  Сергію Заінчковському за визначні досягнення у сфері фізичної культури і спорту, гідне виховання молоді, створення умов для максимальної реалізації їхніх здібностей у спорті вищих досягнень та з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Свято прикрасили виступ клубу спортивного танцю "Каравела" та показові виступи різних спортивних секцій. Присутні радо зустрічали оплесками складні трюки, дякуючи за цікаве спортивне шоу.

Скадовська міська рада


Фото:

Нашi партнери