Каховка. Святкування Дня фізичної культури і спорту

Настільний теніс серед паралімпійців.  З нагоди Дня фізичної культури і спорту 7 вересня 2012 року в спортивній кімнаті Каховського геріатричного пансіонату відбулись міські змагання з настільного тенісу серед спортсменів-паралімпійців. У змаганнях взяли участь 9 учасників. У підсумку перше місце посів Євген Адаменко, друге – Максим Суптеля, третє – Дмитро Матко. Переможець та призери змагань нагороджені грамотами та призами міського відділу у справах сім’ї молоді та спорту.

Чемпіонат області з футболу серед ветеранів.
8 вересня 2012 року у День фізичної культури і спорту на міському стадіоні «Олімпійський» футбольна команда ветеранів СК «Каховка» провела останній матч чемпіонату Херсонської області з футболу серед ветеранів 2012 року з командою ФК «Велика Лепетиха». Це був перенесений матч першого туру. Каховчане протягом всієї гри впевнено контролювали перебіг подій на футбольному полі і вже у першій половині гри забили три м’ячі у ворота гостей. В нашій команді двічі красивими ударами відзначився Сергій Дегтярьов, ще один м’яч «зрізав» у свої ворота захисник ФК «Велика Лепетиха» після подачі кутового. Каховчане могли збільшити рахунок, але м’яч після удару зі штрафного «відбила» штанга воріт гостей. Наприкінці першого тайму футболісти з Великої  Лепетихи зуміли «розмочити» рахунок. У другому таймі за гостей знов зіграла поперечина воріт, а рахунок так і не змінився. У підсумку - перемога СК «Каховка» 3:1. Каховчане посідають у своїй групі третє місце, яке, на жаль, не дає змоги продовжити боротьбу за нагороди обласної першості у фінальному етапі чемпіонату.

Баскетбольний турнір серед дівчат.  8 вересня 2012 року в спортивному залі Каховської ДЮСШ пройшов відкритий турнір з баскетболу серед дівчат, у якому взяли участь чотири команди: Каховська ДЮСШ, м. Нова Каховка, «Євгенія» (Верхній Рогачик) та м. Гола Пристань. Продемонструвавши чудову гру, перемогу в турнірі святкували дівчата з Верхнього .Рогачика. Вони впевнено здолали суперниць у всіх своїх іграх. На другому місці – команда Голої Пристані, на третьому – Каховської ДЮСШ. Призери змагань отримали нагороди відділу у справах сім»ї, молоді та спорту Каховської міської ради.


Фото:

Нашi партнери