Генічеськ. Виїзне засідання ради сільських та селищних голів при голові обласної ради почалося на стадіоні "Будівельник"

За повідомленням Херсонської обласної ради, виїзне засідання ради сільських та селищних голів при голові обласної ради  з питань організації оздоровлення та відпочинку населення відбулося на базі Генічеського району. Виїзне засідання співпало із Днем фізичної культури та спорту. Тому спершу, керівників громад запросили на урочистості, що проходили на районному стадіоні «Будівельник».

У ході святкувань голова обласної ради Віктор Пелих нагородив Почесними грамотами обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури та спорту начальника відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Генічеської  райдержадміністрації  Лілію Філіппову. Оголошено подяку голови обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури і спорту, сумлінну працю, високий професіоналізм  директору Генічеської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Олександру Носову.

Від щирого серця вітаємо наших колег!


Фото:

Нашi партнери