Зустріч срібного призера Паралімпійських ігор 2012 року Вікторії Кравченко у Херсоні

13 вересня на залізничному вокзалі «Херсон» святково зустрічали призера Паралімпійських ігор Вікторію Кравченко представники  облсного центру "Інваспорт", Цюрупинської райдержадміністрації, міської ради м.Цюрупинська, журналісти, родичі та друзі. Вікторія Кравченко поділилася своїми враженнями з журналістами.

- Моя мрія, на жаль, не здійснилася. Шкода, що я не пробігла з прапором України навколо стадіону в Лондоні, не пролунав гімн ... Але, тим не менш, у нас є перемога, а попереду ще багато змагань, - сказала В.Кравченко.

- У Вікторії є сила і бажання, тому її перемоги ще попереду. Найголовніше - це її сильний характер. На цих змаганнях Вікторії довелося нелегко, адже всі знали, що вона чемпіонка світу, а це також відповідальність. Вже завтра почнемо збиратися на змагання в Ріо-де-Жанейро в Бразилії. Що стосується команди України на Паралімпійських іграх - всі молодці, адже з 160 країн зайняти четверте місце - це також перемога, - розповів тренер чемпіонки Паралімпійських ігор у Лондоні Сергій Мягков.

Нагадаємо,  легкоатлетка з Цюрупинська Вікторія Кравченко стала срібним призером Паралімпійських ігор в бігу на 400 м (клас Т37), показавши час 1 хв.7,32 сек. Золото завоювала представниця Тунісу Неда Бахі (1.05,86), третьою фінішувала росіянка Євгенія Трушнікова (1.07,35).


Фото:

Нашi партнери