Відкритий обласний турнір з боротьби вільної у рамках ХV Спартакіади серед дітей та підлітків «Юний спартаківець» Херсонщини

11-12 квітня у Херсоні у спортивному комплексі Херсонського вищого училища фізичної культури проходили змагання відкритого обласного турніру з боротьби вільної у рамках ХV Спартакіади серед дітей та підлітків «Юний спартаківець» Херсонщини.

У змаганнях узяли участь 130 юнаків та дівчат з Херсона, Миколаєва, Нової Каховки,  Дніпропетровська, Кривого Рога, Берислава, Скадовська, Чаплинського , Олешківського  та інших районів області.

Особливість цих змагань у тому, що вони є відбірковими до вищого училища фізичної культури. Впродовж змагань тренери уважно придивляються до юних спортсменів і кращих з них запрошують до вступу до ХВУФК.

Кращими в своїх вагових категоріях стали:  Мотузний Серафім (Херсон), Кірпенко Вячеслав і Плахтирь Ілля (Миколаїв), Кисловський Влад і Соболь Євгеній (Нова Каховка), Черниш Андрій,  Грищенко Павло і Бурлаченко Артур (Кривий Рік).

Серед дівчат перемогу святкували Бондаренко Олена (Козачі Лагері), Шур Анна (Чаплинка), Єрошина Карина (Херсон).

Переможці змагань отримали пам’ятні  медалі. За підсумкам виступів спортсменів сформована команда кандидатів на вступ до ХВУФК.


Фото:

Нашi партнери