Вітаємо з ювілеєм !

22 квітня виповнюється 70 років беззмінному директору Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи № 6 Метелі Галині Дмитрівні.

Уже 31 рік завдяки наполегливій праці та професійному керівництву цієї чудової людини спортивний заклад стає кращим в Херсонській області та одним з кращих в Україні. 
Саме в цій школі робили перші спортивні кроки майбутні зірки Олімпійських ігор різних років: Юрій Нікітін, Єлизавета Мерешко, Дубіна Віталій, Микитась Владислав, Просторов Микола, Лиховська Валерія, Ляховський Василь та багато інших.

За багаторічну самовіддану працю, значний особистий внесок у розвиток спорту Херсонщини Галина Дмитрівна має державні нагороди та почесні звання: «Почесний працівник фізичної культури і спорту України» (2004), «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» (2018) за самовідданість у праці та високі досягнення у розвитку спорту на Херсонщині.

Багато спортсменів та керівників позашкільних установ в різних куточках України вважають Галину Дмитрівну своїм наставником, з ними вона щиро ділиться професійними досягненнями. 

Шановна Галино Дмитрівно, в Ваше прекрасне свято хотілося б висловити щиру повагу до Вас. Колективи управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської обласної державної адміністрації, управління 
освіти Херсонської міської ради, профспілки працівників освіти і науки м. Херсона, «Асоціації працівників закладів освіти м. Херсона», педагогічна громада міста та колектив Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи №6 вітають Вас з ювілеєм. Нехай Ваші очі світяться щастям, нехай вдома Вас чекає любляча сім’я, а робота приносить лише радість!


Фото:

Нашi партнери